Leaves Your Redaccion3C Minty Not Mediciney. - Jennys Got A Pony

Ta hand om dig

Det är viktigt att vi tar hand om vår hälsa det är något som vi alla vet vid det här laget. ändå är det rätt svårt i vissa bitar av livet att göra det. Det skiljer säkert en hel del från person till person vad som just är svårt för den personen. Som till exempel så kanske dieter lätt för någon att arbeta lite och ta hand om sin hälsa på det viset att dom inte stressar upp sig allt för mycket. Och så finns det andra som tycker det är lätt att äta rätt och att motionera men dom o andra sidan har väldigt svårt att inte stressa för mycket.

Hur som helst..

Det är inte alltid så lätt att få in den där balansen och det är nog rätt många med mig som håller med om det.  Men då är det ju så bra att det finns vissa hjälpmedel som vi kan ta till. Om vi till exempel har svårt att delegera jobbet och vi vill helst göra allt själv då får vi se till att ta hjälp av andra. Om vi har ett marknadsförings jobb som ligger och lurar på oss ge bort det till ett annat företag som till exempel smartermarketing som är proffs på det, genom att låta till exempel smartermarketing göra det så slipper du viss arbetsbörda och du blir mindre stressad. Ja det gäller att hitta knepen för att kunna ha balans i livet så att man inte blir allt för stressad utan man måste kunna koppla va emellanåt. Så man får försöka hjälpa varandra och se vart kan man få mer balans och hur ska man kunna stressa mindre vilket är ett stort problem svårt samhälle just nu. På så sätt kommer vi att må bättre och ha det bättre på jobbet och i hemmet.