Leaves Your Redaccion3C Minty Not Mediciney. - Jennys Got A Pony

Egentid

Äntligen egentid
I morgon är det äntligen dags för lite egentid! Det var alldeles för längesen nu. Men jag antar att det blir så när man har en nyfödd unge hemma. Det är dock hur mysigt som helst verkligen, att man kan älska en liten människa så mycket?! Det hade jag aldrig trott innan jag blev gravid och födde henne. Hon är ju mitt och min sambos första barn och jag antar att det blir lite extra speciellt då, ALLT är ju för första gången. Så fort hon bara rör lite på sitt lillfinger så skriker man ju till av lycka. Att vi har skapat henne? Det är ju verkligen helt sjukt.

Men nu har jag suttit i mina mjukisklädes, som för övrigt har massa bebiskräk på sig, i några dagar för mycket. Man blir så bekväm när man bara får vara hemma och gosa hela dagarna. Så i morgon är det verkligen dags för lite egentid. Att bara få tänka och vara. Det ska bli så skönt verkligen. Lillskruttan får vara hemma med pappa hon. jag ska göra lite olika saker hade jag tänkt. Först ska jag träna på morgonen, och sen tänkte jag åka på en liten spa behandling... Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra dock, men just nu så lutar det mot att göra någon behandling på ansiktet. Det är ju ändå det skönaste som finns?! Älskar att få lite massage i ansiktet. Men juste, det kanske inte är så smart eftersom att jag ska fixa mina fransar i stockholm på eftermiddagen och på behandlingarna så använder dom ju en massa oljor och sånt där. Jaja, det är ju inte världens största problem, får väl ta en vanlig massage istället. Här snackar vi verkligen seriösa i - landsprobem haha.